20172017

Vanke Liangzhu New Town Future Life Phase II – Guiyuli

Owner:Vanke

Designer:AAI

Owner:Vanke
Design Consultant:ALLIED ARCHITECTS
INTERNATIONAL
Project Scale: 23,000 ㎡
Floor Area:22,500 ㎡
Landscape Area:6,300 ㎡
Date of Completion:2016.5 (Demonstration
area completed)

Cycle of Design:2015.1-2015.6

The project is a group of mini villas createdby Hangzhou Vanke, achieving a life style of owning sky view and green 

courtyards.

The FAR of the project is nearly 1.0 and the average area of a single house is 140 ㎡ .Guiyuli created a classical

 ‘Jiangnan’ style by using the experiences of the traditional structure of ‘Fang’, ‘Xiang’ in Hangzhou.
The Planning structure referenced the traditional ‘Fang’, ‘Xiang’ in old Hangzhou and learned from the traditional 

residential structure of several depth, width and courtyards.
As a mini villa product, there is a balance between the comfort life and the small area by exquisite design.


Media Supports

curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve curve